Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Mandarin

Tóth Gabi ÉS szerelme segít sütivel

Enikő · 1 éve
Mint minden nap, ma is végigfutottam az aktuális híreket. És nem tudtam elmenni valami mellett. http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/toth-gabi-jotekonysag-sutemeny-cukraszda-kiszolgal-szerelem/5t5tfh4
Na akkor, hogy is van ez?  Tóth Gabi és párja segít a rászorulókon?  
Szóval egy már meglévő cukrázda kezdeményezése az, hogy az ott befolyt összeg fele felajánlásra kerül. (A cukrázda ugye Tóth Gabi párjának Krausz Gábornak a barátjának Juhos Józsefnek a "tulajdona" vagyis a cikk szerint a megálmodója. Hogy jön ide Tóth Gabi? Mert ha mondjuk be lett volna harangozva, hogy ezen a napon aki itt vásáról azt ő fogja kiszolgálni akkor arra azt mondom, hogy egy vásárló erőt bevonzó dolog lett volna. (Mármint Tóth Gabi mint híre énekes) De így, hogy random megjelenik és learatja a babérokat nekem visszatetsző. Perste lehet, hogy erről a nagy beharangozásról csak én maradtam le. 
Mibe kerül ez Gabinak? És itt most nem pénzről beszélek. Egy napjába és kész ennyi. Sőt elég felkapott ez a hír ez neki is promóció. Nem tudok elmenni amellett sem, hogy magát a cikket is kattintásvadász módra szerkesztették meg. 
Tóth Gabi és szerelme sütivel segíti. Tóth Gabi ÉS szerelme. Miért nincs a címben ennek a szerelmének a neve? Neki több köze van ehhez. Eleve az ő barátjáé az alapötlet. Nem azt mondom, hogy Tóth Gabi nem jószándékból akart segíteni én ezt nem tudhatom, viszont elég undorító ahogy ez fel van tálalva. Ezt mondjuk már megszokhattuk a bulvártól, DE NEM VAGYUNK KÖTELESEK TŰRNI. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Enikő
Ha bármiféle észrevételetek vagy megosztanivalótok van velem kérlek írjatok a kep.szines@gmail.com címre.