Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Mandarin

Férfi vs. Nő

Enikő · 1 éve
Előre leszögezem, hogy a sorrendet a címnél az ábc határozta meg.
Na a minap láttam egy TV műsort aminek az elejét azzal a mondattal kezdték, hogy Most kiderül, hogy melyik nem is az erősebb/jobb. Na volt 4 darab teszt vagy csata amit vagy az egyik vagy a másik fél meg is nyert. És a vége PONT DÖNTETLEN LETT. Nem mintha vitatnám, hogy a nemek egyenlőek és minden  áron hirdessenek egy győztest, de az már vicces, hogy 4 összecsapás alapján akarnak ítéletet hírdetni egy sokezer éves dilemma fölött. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a nemeket egy egy tucat ember képviseli. 
Az egészben az volt a legszörnyűbb, hogy annyira látszott az egész műsoron, hogy mennyire nem akarnak valódi győrtest hírdetni. Miért is akartak volna? Hisz ha megtették volna akkor a vesztes oldal tütetne, hogy ez nemi megkülönböztetés. De akkor mi is ennek a lényege? Az , hogy az emberekben vagy egy versenyszellem amit ezzel ki akartak elégíteni, de kockázat nélkül. 
Az egésznek az a lényege, hogy az eredményt a végén hírdetik ki, és ezért az emberek kénytelenek megnézni, ha kíváncsiak a végeredményre. Ez egyszerre mentális befolyásolás és az emberek alapvető vágyainak kihasználása.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Enikő
Ha bármiféle észrevételetek vagy megosztanivalótok van velem kérlek írjatok a kep.szines@gmail.com címre.